O MENI


 Filozofija treninga:

Slika pove več kot tisoč besed. In tako je tudi v življenju... Zunanji izgled marsikaj izda o tvojem počutju in samopodobi.

Moja definicija osebnega treninga je, da to ni luksuz, vendar je naložba v posameznika, kjer lahko pod izkušenim vodstvom dosežeš zase nepredstavljivo. Vsi smo radi v območju udobja, vendar se moraš sprijazniti z mislijo, da bo tvoje telo z vedno več neudobja postalo udobno. Večina ljudi, ki se odloči za spremembo zunanjega videza, se težko sprijazni z dejstvom, da jim bo moralo biti nekoliko neudobno. Seveda pa se strinjate, da nihče ni dosegel ciljev s posedanjem in ležanjem na udobnem kavču. Težko je nekoga prepričati k napredku, izgubi kilogramov, odpravljanju bolečin, pridobivanju moči, pa vendar si vsi nekaj želimo ... Tu nastopim jaz. Vsakemu, ki se odloči za to mu stojim ob strani ter s pravo mero treninga približam želje v realno podobo.


S skupno postavitvijo ciljev ter nekaj truda prideva do fantastičnega počutja, ki ga bodo opazili vsi okoli tebe.
Življenje je prekratko za neodločnost, vsak trenutek je pravi, začniva danes!

 O meni:

Že od malih nog sem nemirne narave, zato sem svojo energijo usmeril v šport. Treniral sem košarko, odbojko, atletiko, preizkusil sem se pa tudi v borilnih veščinah. Nikjer nisem vztrajal tako dolgo kot pri fitnesu. Na začetku sem se ga lotil le rekreativno, saj sem želel s treningi izgubiti odvečno težo, ki sem jo pridobil po zdravstvenih težavah, nato pa sta fitnes in zdrav način življenja postala moj vsakdanjik. Kasneje sem vse pridobljeno znanje še strokovno podkoval, sedaj pa ga prenašam na svoje vadeče, skupaj s pozitivno energijo.