Mnenja strank


 

 

C_BAST Studio_portreti-3744 (lomo)11

Mitja

" Odkrito nisem verjel, da me bo kdo uspel premakniti na pot k spremembam, vse dokler nisem spoznal Matjaža. "

Čeprav sem v »mladosti« bil vse skozi aktiven športnik, so študijska leta (žur na žur), karierna pot (12 urni delovniki), poškodbe ter pomanjkanje motivacije na moji postavi in kondiciji pustili sledi. Odkrito nisem verjel, da me bo kdo uspel premakniti na pot k spremembam, vse dokler nisem spoznal Matjaža. Kljub temu, da nisem jutranji človek, me Matjaž zna motivirati za zgodnje treninge, ki me ob njegovem pristopu kljub napornemu programu tudi napolnijo z energijo in pozitivnim mišljenjem pred delovniki, ki sledijo.
Več kot očitno je vrhunski strokovnjak pri svojem delu in prepričal me je že ob prvem srečanju. Zdi se, kot da poškodb nikoli nisem imel, ponovno sem v formi, predvsem pa se osebni treningi z njim in disciplina, ki jo pot k cilju tudi zahteva, zelo pozna tudi na moji produktivnosti pri delu in v življenju na sploh. Vsem, ki imate v glavi dvome, pomisleke in ne veste kje začeti bi svetoval… , preprosto kontaktirajte Matjaža. Zagotovo boste dobili veliko več kot je navedeno v njegovem ceniku. Aja, edino matematika mu ne gre najbolje (boste ugotovili na treningu) 😉

Jure

"Z Matjažem mi je uspelo moje zdravstveno staje in s tem počutje občutno izboljšati, sedaj s fitnesom kombiniram tudi ostale športe, ki jih prej zaradi bolečin nisem mogel. "

Za začetek moram povedati, da si nikoli nisem predstavljal, da bom telovadil  v fitnesu. Vendar so me bolečine v hrbtenici in kolku pripeljale do točke, da sem bil primoran postiti meni ljube športe na prostem (tek, kolesarjenje, nogomet,smučanje..).
Sedenje v službi  in s tem pomanjkanje gibanja, ter posledično pridobivanje kilogramov  je stanje samo poslabšalo.
Po obisku fizioterapevta in diagnozi t.i. periformis sindroma,  mi je svetoval telovadbo s poudarkom na asimetričnih vajah ter stabilizaciji trupa.
Tako so se začeli moji treningi v fitnesu pod Matjaževim vodstvom. Velik poudarek je namenil ogrevanju ter raztezanju, ker sem imel določene negibljivosti, ki so mi preprečevale pravilno izvedbo vaj. Pri vajah je maksimalno osredotočen na pravilno izvedbo le-teh, ter me ob napakah vedno prijazno popravi ter razloži kako bi mi napačno izvedena vaja lahko škodovala. Vaje mi je iz treninga v trening nadgrajeval, ter skrbel, da nobeden od treningov ni bil dolgočasen.
Tako sva nadaljevala eno leto …. Pri Matjažu so treningi občasno zelo intenzivni vendar zmeraj v zdravi meri brez nepotrebnega pretiravanja in s tem manjši možnost za poškodbe. Čeprav primarni namen ni bil hujšanje, mi je svetoval tudi glede prehrane. Z Matjažem mi je uspelo moje zdravstveno staje in s tem počutje občutno izboljšati, kar mi predstavlja še dodatno motivacijo za nadaljevanje in sedaj s fitnesom kombiniram tudi ostale športe, ki jih prej zaradi bolečin nisem mogel.

 

 

 

 

 

Klemen

Klemen

" Matjaža lahko pohvalim kot resnega in odgovornega trenerja, ki je popolnoma skoncentriran na tvoj napredek, 60 minut vsakega treninga. "

Za sodelovanje z Matjažem sem se odločil na priporočilo prijatelja, ki je s treningom pričel pred dvema letoma in dosegel zavidljive rezultate. Moja takratna teža(112kg) je obremenjevala moje sklepe, zato sva pričela z fokusom na stabilizaciji, trening sva nato postopoma nadgrajevala. Z rezultati sem zelo zadovoljen, saj sem uspel doseči optimalno težo (83kg), kar mi je vsestransko omogočilo tudi boljše rezultate pri teku, tenisu, planinarjenju in ostalih aktivnostih, ki sem se jih v preteklosti po malem izogibal. 😉
Matjaža lahko pohvalim kot resnega in odgovornega trenerja, ki je popolnoma skoncentriran na tvoj napredek, 60 minut vsakega treninga. Priporočam! 😊

Mateja

" Z njegovim širokim znanjem o prehrani in treningih sem izgubila več kot 20 kilogramov. "

Z leti so se mi obline začele povešati. Kasneje je začelo jokati še koleno in z njim zdravnik, ki je napovedal operacijo. Ker so se po operaciji kolena kilogrami kar močno namnožili, je vse skupaj vodilo v začaran krog. Letos sem se odločila, da je dovolj in da se moram “vzeti v roke”! Našla sem osebnega trenerja fitnesa Matjaža Dornika. Prijazen trener, veliko mi je svetoval glede prehrane, zboljšal stanje mojega kolena in nikoli ni pretiraval s pretežkimi vajami. Všeč mi je tudi to, da sem brez terorja spremenila življenjski slog. Nimam občutka, da se kakorkoli žrtvujem … pa še veliko bolje se počutim! Zmaga v vseh pogledih.
Z njegovim širokim znanjem o prehrani in treningih sem izgubila več kot 20 kilogramov. Načrti? Še naprej ohranjati ta življenjski slog in zaživeti lahkotno ter neobremenjeno.

Matjaž mi stoji ob strani in me spodbuja. Resnično opremljena z znanjem in motivacijo mi daje vero, da bom svoje odlične rezultate in zdrav način življenja ohranjala dolgoročno.

Vsem bi iz srca privoščila pozitivno izkušnjo z njegovo pomočjo! Malce discipline, kakšna kapljica znoja in izvolite. Sploh pa ni lepšega vodila v dan kot to, da si že opravil nekaj dobrega zase in spravil stres iz sebe.

 

 

 

Mateja Prebil

Tina

" Pri Matjažu mi je všeč, da zna stvari razložiti na strokoven in predvsem razumljiv način. "

Največja fanica in redna obiskovalka Matjaževih treningov, tako skupinskih, kot tudi individualnih. Pri Matjažu mi je všeč, da zna stvari razložiti na strokoven in predvsem razumljiv način. Je vedno dobre volje in v vsakem trenutku najde motivacijo za moj trening. Treningi so raznoliki, kar se mi zdi zelo pomembno, saj si s tem širim koordinacijske in motorične sposobnosti in hkrati uporabljam različne mišične skupine.

Smučanje, ki je tudi moje največje veselje, sedaj ni več vprašanje kondicije in moči, ampak le še nabrušenih robnikov.

 

 

 

427702_10151350073454297_403545456_n

 

 

nuša&andreja

Nuša, Andreja 

" Ti pa šele potem veš, katere vse mišice imaš in doslej zanje sploh nisi vedel. "

Takole gre na treningih:
10, 9, ...5, 4, 3, 3, 3, 3, dveeeeeeee, 1.
Definitino spada med tiste, ki je šprical matematiko. In to že v 1. razredu.
Ampak on že ve zakaj. Ti pa šele potem veš, katere vse mišice imaš in doslej zanje sploh nisi vedel.
Ampak vam povem, Matjaž je zakon.

 Klaudija, Dobrica

" Po 15 letih rekreativnega športa sem obstala na isti točki. "


Po 15 letih rekreativnega športa sem obstala na isti točki. Pri Matjažu pa sem po mesecu dni opazila napredek. Pridobila sem na moči, eksplozivnosti in tudi telo se je spremenilo. Najbolj pa mi je všeč pristop Matjaža- nevsiljiv a ravno prav strog 🙂 Klaudija


Vadba, ki mi kljub natrpanemu urniku in utrujenosti ob koncu dneva, vrne energijo in v kateri resnično uživam in jo jemljem kot hobi in ne nujno zlo. Dobrica

 

 

 

293317_2545157945555_144927195_n1

 

 

PRIMOŽ&MANCA

 Primož, Manca

" Dvorano vedno zapustiš z dobrim občutkom in nasmehom na obrazu. "

Če prideš na vadbo še tako utrujen in zaspan, ti Matjažev trening povrne energijo. Dvorano vedno zapustiš z dobrim občutkom in nasmehom na obrazu.
Všeč nama je, da so skupinski treningi raznoliki in da si vedno lahko prilagodiš težavnost z različnimi variacijami vaje, ki jih pokaže.
Ravno pravšnja mera med profesionalnostjo in sproščenostjo je odličen recept za uspeh in razlog, da se veseliva vsakega naslednjega treninga!

Jernej

" Njegovi treningi so prilagojeni posamezniku z zelo raznolikimi vajami. "


Matjaževih Boot Camp treningov se udeležujem približno leto in pol. Njegovi treningi so prilagojeni posamezniku z zelo raznolikimi vajami.
So ravno prav intenzivni, se postopoma stopnjujejo in so sistematsko sestavljeni . Z ravno pravšnjo motivacijo poskrbi da kondicija in moč hitro skočita na višjo raven
in kmalu si pripravljen na težjo izvedbo vaje. Vadba poteka v sproščenem vzdušju in mi povrne energijo po napornem dnevu.

 

 

 

KASTELIC